Mijn tuin - Marion Billet
Voor baby's

‘Mijn tuin’ van Marion Billet Babyboekje van het Jaar 2020

Ben je op zoek naar een leuk boekje voor een baby’tje, bijvoorbeeld voor Sinterklaas? Dan is ‘Mijn tuin‘ van Marion Billet een aanrader. Dat zeg niet alleen ik, maar ook de duizenden mensen die stemden op dit boek in de verkiezing voor het Babyboekje van het Jaar 2020. Vandaag werd door Karin Bloemen bekend gemaakt dat Mijn tuin deze verkiezing heeft gewonnen. De verkiezing werd door Boekstart gehouden met als slogan “Welk boekje vindt jouw baby het lekkerst’?

Mijn tuin is een geluidenboekje, dat uitgegeven is door Uitgeverij Clavis. Het boekje heeft vijf geluiden en is tevens ook leuk voor je baby om aan te voelen. Ook genomineerd waren Kiekeboe zon, Bora in het water, Baby ziet bloemen en Wie speelt er in het water?

Eerdere winnaars waren ‘nijntje en de wilde dieren’ van Dick Bruna, Kiekeboe van Giuliano Ferri en Beestje waar ben je van Ingela P. Arrhenius.

Lees hier meer over waarom het goed is om je baby voor te lezen.

Mijn tuin is verkrijgbaar bij de boekhandel en online via o.a.:

bol.com

Libris.nl (Hier steun je met je aankoop verschillende boekhandels in Nederland)

Bookspot.nl

Sint 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *