Kinderboeken voor 1 cent
10-14 jaar, 6-10 jaar, Voor kleuters

Digitale kinderboeken voor maar 1 cent!

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik ben de afgelopen twee weken met mijn gezin op vakantie geweest en zodoende is het hier dus wat rustig geweest op De Kinderboekenkoffer. Máár, ik heb zin om in dit jaar lekker veel te gaan bloggen over kinderboeken. Het nieuwe (kinderboeken)jaar begint goed met de #kinderboekenchallenge die Uitgeverij Lemniscaat sinds enkele jaren houdt in de maand januari. (Klik hier voor mijn deelname van vorig jaar) Iedere dag delen vele kinderboekenliefhebbers via Facebook en Instagram hun favorieten en tips. Ook dit jaar doe ik doe weer mee! In dit eerste korte blogbericht van 2021 deel ik graag een handige tip met je waarmee je de komende scholensluiting door kan komen. Of althans, een handig uurtje hier en daar. Bij bol.com kun je nu namelijk 20 kinderboeken als digitale lees- en luisterboeken aanschaffen voor slechts €0,01 per stuk!

Welke kinderboeken kosten 1 cent per stuk?

Bol.com heeft twintig kinderboeken geselecteerd die je als luisterboek of E-book kunt downloaden voor het bedrag van 1 cent per stuk. Dit zijn de luisterboeken:

En dit zijn de E-books:

Edit: Er zijn inmiddels twintig nieuwe boeken geselecteerd. Deze vind je hier.

Hoe werkt het?

Om de boeken te kunnen beluisteren of lezen heb je een tablet of Kobo E-reader nodig. Als je een tablet hebt werkt het als volgt: Je rekent de boeken af via deze pagina. Als je het nog niet hebt, download je de bol.com Kobo-app in de Appstore of Google Play Store. Log vervolgens in met je bol.com-account en lezen maar! Heb je een Kobo E-reader dan reken je de boeken af, verbind je je Kobo E-reader met Wifi, log je in met je bol.com-account en synchroniseer je de boeken. Vervolgens kun je de boeken lezen en beluisteren!

Op de website kun je hier en daar affiliate-links tegenkomen. Mocht je één van de boeken kopen die ik bespreek op deze site en je doet dit via een affiliate-link, dan betekent dat dat ik een klein bedragje krijg omdat ik jou heb doorgestuurd naar de desbetreffende website. Dit kost jou vanzelfsprekend niets extra’s! Doe je een aankoop via één van mijn affiliate-links? Ontzettend bedankt, je helpt mij enorm om deze website verder te ontwikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *