kinderboeken voor 1 cent
6-10 jaar, Voor kleuters

20 nieuwe kinderboeken voor maar 1 cent!

Edit: de actie is inmiddels afgelopen.

Afgelopen week schreef ik al over de Thuisblijvertjes-actie van bol.com. Bol.com had twintig kinderboeken geselecteerd die je als digitaal luister- of E-book kunt aanschaffen voor slechts 1 cent per stuk. Inmiddels zijn er twintig nieuwe titels geselecteerd (veel van Carry Slee), dus tijd om die even op een rijtje te zetten:

Welke kinderboeken kosten 1 cent per stuk?

Bol.com heeft twintig kinderboeken geselecteerd die je als luisterboek of E-book kunt downloaden voor het bedrag van 1 cent per stuk. Dit zijn de luisterboeken:

Dit zijn de E-books:

Hoe werkt het?

Om de boeken te kunnen beluisteren of lezen heb je een tablet of Kobo E-reader nodig. Als je een tablet hebt werkt het als volgt: Je rekent de boeken af via deze pagina. Als je dat nog niet hebt, download je de bol.com Kobo-app in de Appstore of Google Play Store. Log vervolgens in met je bol.com-account en lezen maar! Heb je een Kobo E-reader dan reken je de boeken af, verbind je je Kobo E-reader met Wifi, log je in met je bol.com-account en synchroniseer je de boeken. Vervolgens kun je de boeken lezen en beluisteren!

Op de website kun je hier en daar affiliate-links tegenkomen. Mocht je één van de boeken kopen die ik bespreek op deze site en je doet dit via een affiliate-link, dan betekent dat dat ik een klein bedragje krijg omdat ik jou heb doorgestuurd naar de desbetreffende website. Dit kost jou vanzelfsprekend niets extra’s! Doe je een aankoop via één van mijn affiliate-links? Ontzettend bedankt, je helpt mij enorm om deze website verder te ontwikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *